Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Üzleti tervező segédlet + Adózási naptár + Árrés kalkulátor

Töltse le 3 pénzügyi kalkulátorunkat, ami egyetlen vállalkozásnál sem hiányozhat!

 
 

Rólunk mondták

Krisztinával két napot dolgoztam együtt cégünk eredmény szemléletű 2016-os üzleti tervének kialakítása kapcsán. Ami egyből feltűnt, hogy pillanatok alatt képes átlátni a főkönyvben szereplő számokat és látja azok összefüggéseit. Olyan a napi működéssel kapcsolatos kérdéseket tett fel, mintha évek óta ismerné vállalkozásunkat és annak tevékenységét. Multis tapasztalata révén nem csak a standard főkönyvi számokban gondolkodik, hanem igyekszik a céged tevékenységére szabott és kimutatásokat és jelentéseket kialakítani, ezzel segítve a terméked szolgáltatásod jobb és átláthatóbb árképzését, ennek eredményeként a vállalkozásod kiszámíthatóbb és biztonságosabb működését.
Bencsik Béla
Terv-Ben Kft.

Mióta Szilagyi Krisztával és a Profitnavigátor csapatával együtt dolgozom, azóta megértem a cégünk könyvelési számait, ami abban segít nekem, hogy mit miért tegyek vagy ne tegyek a vállalkozásom pénzügyeiben. Hálásan köszönöm Neked Kriszta és persze fantasztikus munkatársaidnak, hogy ma már együtt tervezzük cégem bevételeit, kiadásait és profitnövekedését.”Sok szeretettel, hajráááá!
Takács László
Portentrade Kft.

Krisztával és a Profitnavigátor csapatával nagyon szeretek együtt dolgozni, mert tényleg érződik rajtuk, hogy segíteni akarnak! Kriszta egyből átlátta a pályát mikor először megmutattam a főkönyvi kivonatomat, hogy mit, miért csináltam eddig anélkül, hogy sokat mesélnem kellett volna. Nagyon sok olyan részletre hívta fel a figyelmemet, amit csak a jogszabályok hosszú áttanulmányozása során véletlenszerűen ismertem volna fel. Mikor ez megtörtént azt mondtam magamban: végre valaki, aki nem adatrögzítő könyvelő, hanem egy partner abban, hogy a cégemnek jobban menjen! Köszönöm Kriszta!
Mindenkinek ajánlom Szilágyi Krisztát és csapatát, aki szeretne a saját cége pénzügyeiben előre tervezni, nyereséges lenni, nyugodtan aludni és aki szeretne “egy belső embert” a pénzügyi tervezés és a könyvelés világából!
Zatik Ádám, Zatech Kft.
Motel Next www.motelnext.hu

Tartozom egy vallomással: engem a világból ki lehet kergetni a könyveléssel!” – hangzott el az első mondat, amikor Krisztáéknak átküldtem a kért anyagokat. Ebben semmi túlzás nincsen! Amikor a kért kimutatást készítettem, olyannyira a komfortzónámon kívül kerültem, hogy számtalan testi tünetet produkáltam: iszonyú fejfájás, rosszullét, itt fáj-ott fáj, fáradtság…a hangulatomról már nem is beszélek! Én bevallom őszintén, hogy a könyveléssel egy percet sem foglalkoztam. Az Anyu reszortja…akinek persze voltak próbálkozásai arra vonatkozóan, hogy elmélyedjek a számvitelben, de ez rendszerint meghiúsult, mert látta ellenállásomat és bölcs asszony Ő: tudta,hogy ha így nem, majd a sors másként de rákényszerít! Nyilván a főbb számokat és történéseket ismerem, sőt a válságnak köszönhetően én csináltam a saját nyelvemen, saját logikám szerint táblázatokat, de ennél tovább nem jutottam!

Néhány éve szíven ütött egy ismerősöm lekezelő mondata, amelyben kvázi megvetett azért, mert csípőből nem tudtam a cég adózott eredményét visszamenőleg több évre! Azóta bujkált bennem a gondolat, hogy tényleg meg kellene tanulni, de akárhányszor nekiálltam, feladtam.

Idén kapóra jött Zsuzsi és Attila könyve, valamint időközben el kezdtem keresgetni az interneten cashflow táblázatokat, hogy milyen lenne a számomra ideális (már azzal sem akartam foglalkozni, hogy megcsinálom a magamét), de amikor megláttam az első sorban, hogy „immateriális javak”, bezártam. Gondoltam: majd később!

Aztán az esélytelenek nyugalmával jelentkeztem a megmérettetésre és Fortunának (no meg a gondolat teremtő erejének) köszönhetően engem választottak. Az első találkozáson rádöbbentem, hogy tulajdonképpen nem is a könyveléssel, hanem teljesen más számokkal kell foglalkoznom! Valamint azt is felismertem, hogy én már a táblázataimmal tulajdonképpen el kezdtem a jó úton haladni, csak nem gyúrtam össze őket és azok alapján nem terveztem! Szabolcs egészen más szemszögből közelítette meg a cégemet, mutatott meg olyan összefüggéseket, amelyek az orrom előtt voltak, mégsem gondoltam rá soha! Ennek eredménye egy közel egy hetes megfeszített munka, ami miatt szerintem a húgom vudu babát varr titokban , de megcsináltuk! Kriszta megnyugtatott, hogy nem kell nekem tudjam a főkönyvi számlaszámokat fejből, viszont a pénzügyileg is fontos összefüggésekre felhívta a figyelmemet és segített néhány kérdésben.
Most már tudom, hogy mire kell helyezni a fókuszt, mire érdemes figyelni. Azon túl, hogy az idei számok alapján megtervezem a jövő évet, havi szinten mérni fogom, hogy

– hány érdeklődőnk volt,
– ebből hányan lettek vevőink,
– melyik termékből milyen mennyiség vásároltak,
– árréstömeget,
– pontos havi költségeinket.

Ezekből látni fogjuk, hogy miben vagyunk jók, miben kell fejlődjünk!
Ez a két alkalom és a könyv elindított egy olyan úton, ami abszolút a komfortzónámon kívül van, de már most imádom, mert tudom, hogy kimozdít, előre visz és eredményes lesz! Mert én így akarom !
Nagyon nagy segítséget kaptam Krisztától és Szabolcstól, Attilának köszönöm a lehetőséget és mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy hajrá!!!!

Kerék Szilvia
Alfa Nyílászáró Kft.

Üzleti tervező segédlet + Adózási naptár + Árrés kalkulátor

Töltse le 3 pénzügyi kalkulátorunkat, ami egyetlen vállalkozásnál sem hiányozhat!

 
 
Mobile version: Enabled